ابزارهای نو

در این صفحه ابزارهایی معرفی می شوند که استفاده ی از آنها مفید می باشد.

شما هم می توانید ابزارهای مورد نظرتان را در اینجا معرفی کنید. برای این کار با استفاده از آدرس rohullah1979a@gmail.com  یا صفحه نظردهی این سایت من را مطلع کنید.

1. نرم افزار مدیریت منابع علمی (EndNote) (مهرماه 89)

در استفاده از منابع گسترده علمی، دسترسی همیشگی، سریع و آسان به همه آنها مشکل است. همچنین در نوشتن مقالات علمی نیز یکی از دشواری ها نگارش و تنظیم منابع (رفرنس) تحقیق است که  معمولا هر مجله یا ژورنال علمی سبک بخصوصی را برای بخش منابع مقاله معرفی می کند.

Thompson Reuters Endnote  یکی از نرم افزارهای معروف برای مدیریت منابع علمی می باشد که با استفاده از آن مقالات، کتب و سایر منابع علمی به سادگی دسته بندی و مدیریت می شوند و در محیط آن می توان به راحتی به همه آنها دسترسی داشت.

این نرم افزار پس از نصب در تعامل با نرم افزار Office Word یا Open Office خواهد بود، که در هنگام نوشتن مقاله به آسانی می توان به منابع ذخیره شده در نرم افزار ارجاع (رفرنس) داد، به طوری که بخش رفرنس مقاله  بر اساس ارجاع های انجام شده در متن، به طور خودکار نوشته شده و ساختار (فرمت) رفرنس نویسی نیز بر اساس انواع سبک های  موجود در نرم افزار قابل تنظیم است.

اضافه کردن منابع علمی به نرم افزار
روش های متنوعی برای افزودن منابع علمی به نرم افزارتان وجود دارد:
1) شما می توانید منابع علمی مورد نظر خود را با اتصال به پایگاه های علمی مختلف در محیط نرم افزار جستجو نمایید.
2) یا اینکه به پایگاه علمی مورد نظر خود (مثلا Elsevier) رفته و  منابع مورد نظر خود را انتخاب  کرده و ارجاع (Citation) آنها را حتی به همراه چکیده شان استخراج  (Export Citation) نموده که با دانلود شدن بر رایانه شما خودبخود به محیط نرم افزار Endnote شما اضافه  خواهند شد.
3) همچنین با تنظیم Google Scholar می توانید در زیر هر یک از نتایج جستجو ی خود یک پیوند با عنوان "Import into EndNote" داشته باشید که منبع مورد نظر شما را به نرم افزار Endnote اضافه خواهد نمود.

نسخه جدید نرم افزار Endnote رایگان نیست ولی نسخه های قبلی را می توان در اینترنت به دست آورد که حجم آن حدود 62 مگابایت است.

فايل پي دي اف زير با استفاده از تصاوير و عكس، چگونگي استفاده از برنامه اندنوت را در رفرنس نويسي توضيح مي دهد.
آشنايي با رفرنس نويسي با نرم افزار اندنوت

همچنين مطالب زیادی به زبان فارسي و انگليسي، در شبکه اینترنت وجود دارد که به معرفی این نرم افزار پرداخته اند، برخی از آنها را می توانید در زیر به دست آورید.

اسلاید فارسی ( معرفی و طرز کار EndNote)
اسلاید فارسی، (راهنمای نرم افزار مدیریت اطلاعات شخصی، EndNote Web)
متن ورد فارسی (نرم افزار مدیریت اطلاعات شخصی، EndNote)
فایل PDF به زبان انگلیسی (معرفی نرم افزار EndNote)

برای آنکه نرم افزار شما روزآمدتر باشد می توانید پس از نصب نرم افزار با مراجعه به سایت این نرم افزار هر یک از فایل های output style ، import filters، connection file و template را دانلود و در محل نصب نرم افزار endnote در پوشه های مربوطه قرار دهید.

ممکن است برخی از دوستان از کار کردن با این نرم افزار واهمه داشته باشند و بخواهند کارهایشان را دستی انجام دهند، ولی با صرف فقط کمی وقت برای یادگیری آن خواهند دید که چگونه می توانند در زمان خود صرفه جویی کنند.


2.



با آرزوی سربلندی
روح الله عبدالله پور
Rohullah Abdullahpour
گزارش تخلف
بعدی